Schlagerfestival

Kiek es op Facebook

 

schlagervestival

Traditiegetrouw opent Kiek ze Kieke op zaterdag 3 november 2018 het carnavalsseizoen van Knotsenburg 2018-2019 met het Carnavals Songfestival, de gelegenheid waarop de beste carnavalshits voor het eerst ten gehore worden gebracht.

Voor CV Kiek ze Kieke een prachtig festival om jaarlijks te mogen organiseren. Een avond vol muziek, zang en acts van bekende en onbekende talenten.

Ons motto dit jaar is: .....

 

Prikkelt dit motto uw fantasie en creativiteit net zoals het de leden van Kiek ze Kieke inspireert? Wij zijn druk in de weer met de voorbereidingen van de acts om de liedjes met elkaar te verbinden. We zijn erg benieuwd naar uw inzending die u als deelnemer aan het Knotsenburgs publiek gaat presenteren.

Net als in de afgelopen jaren maken we samen met de deelnemers van dit Schlagerfestival een grote happening. In de zaal wordt ruimte gecreëerd voor publiek en deelnemers. De zaal zal verdeeld zijn in een zit- en staangedeelte.

Naast de officiële jury is er ook dit jaar weer een publieksjury. Uw schlager kan dus in twee categorieën in de prijzen vallen.

Wij nodigen u van harte uit om deze avond mee te maken. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u te begroeten op 3 november 2018 in de Lindenberg Ridderstraat 23, 6511 TM Nijmegen